loading

Restaurant Orangeriet Kongens Have



Frokost menukort
mandag – lørdag 11.30-15.00

Snacks
Ristede mandler med røget salt og enebær 35,-
Umodne ferskner i olivenolie 35,-
Syltede oliven med rosmarin og timian 35,-
Pistacienødder 35,-
Gillardeau Østers naturel med citron pr stk. 40,-


Smørrebrød       
Smørrebrød serveres på økologisk rugbrød, vi anbefaler 2 til 3 stykker pr person
Pris 95,- pr stk.


Rugbrød med karrysild, æbler, rå løg, æg, kapers, dild og karse
Rugbrød med stegt sild med sennep, syltede rødløg, kapers og dild
Rugbrød med økologisk hønseæg og rejer, citronmayonnaise, dild og karse
Rugbrød med avocado, rygeostcreme, dild, lime, olivenolie og marinerede rejer
Rugbrød med røget laks fra Fanø, gedefriskost og sylted fennikel med hyldeblomst og dild
Rugbrød med friteret rødspætte, remoulade, rå gulerod, dild og eddikepulver
Rugbrød med friteret rødspætte og rejer, citronmayonaise, rå gulerod, dild og eddikepulver (tillæg 20,-)
Rugbrød med ”kylling Danoise” rabarberkompot, syltede agurker og kartoffel chips
Rugbrød med hønsesalat og svampe, æbler, bladselleri, persille og sprød ventrèche
Rugbrød med roastbeef, høvlet peberrod, agurkesalat, ristet løg, pickles og persille
Rugbrød med kalvetatar, rå rødbede, peberrodsmayo, syltet agurk og æggeblomme (fersk)


Dagens frokostmenu
Menuen ændrer sig fra dag til dag, spørg tjeneren om dagens frokost menu

3 retter 305,-
Forret – Hovedret – Dessert

Frokostretter 
6 Gillardeau østers naturel med ristet brød, citron og sherryvinaigrette 185,-
½ hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 185,-
Foie gras terrin med æblechutney, marineret salat og ristet brioche 175,-
Gratineret gedeost med marineret salat, syltede valnødder, rosiner og krydderurter 155,-
Meuniere stegt rødspætte med brunet smør og kapers, nye kartofler, citron og persille 195,-
Rørt tatar med urter, cornichoner, skalotteløg og æggeblomme (fersk), grøn salat med senneps
vinaigrette og sprøde fritter 195,-
Pommes frites med mayonnaise, on the side 45,-
Grøn salat med sennepsvinaigrette, on the side 45,-



Ost & Dessert
Udvalg af europæiske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-
Udvalg af danske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-
Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vanilje is100,-
Hindbær og fersken, blød karamel med yuzu, sprød karamel med lakrids og vanilie is 100,-
Syltede rabarber, fåremælksyoghurt, yoghurt sorbet med blomsterhonning og lime 100,-
Blandet sødt til kaffen, 6 stykker 65,-

Aften menukort
Mandag – lørdag 18.00-22.00

Pistacienødder 35,-
Ristede mandler med røget salt og enebær 35,-
Umodne ferskner i olivenolie 35,-
Syltede oliven med rosmarin og timian 35,-
Gillardeau østers naturel med citron pr stk. 40,-

Forretter
Rossini caviar 30g. `Gold selection´ blinis, rødløg og creme fraiche 555,-
6 Gillardeau østers naturel med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 185,-
½ kogt hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 185,-
Foie gras terrin med krydret æblechutney, marineret salat og ristet brioche 175,-
Rørt tatar af saltet laks, lime, ingefær, mild chili, agurk, avokado og kinaradisse 155,-
Friteret rødtunge med tomatpulver, marinerede tomater med basilikum og hummerskum 165,-

Hovedretter
Stegt multe med escabeche, spinat, spidskål og skummende sauce af musling og grillet kål 210,-
Rødtunge grillet på ben, glaserede grøntsager, citron, brunet smør, kapers og persille 245,-
Stegt gråsten kylling med blomkål, marinerede ærter, tyttebær, cremet sauce og persille olie 210,-
Ribeye med syltede løg, skorzonerrødder, grillet kartofler med løvstikke og sauce med langpeber 245,-

On the side
Pommes frites med mayonnaise 45,-
Grøn salat med sennepsvinaigrette 45,-

Ost & Dessert
Udvalg af europæiske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-
Udvalg af danske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-
Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vanilje is 100,-
Hindbær og fersken, blød karamel med yuzu, sprød karamel med lakrids og vanilie is 100,-
Syltede rabarber, fåremælksyoghurt, yoghurt sorbet med blomsterhonning og lime 100,-
Blandet sødt til kaffen, 6 stykker 65,-

Orangeriets aftenmenu

Rørt tatar af saltet laks, lime, ingefær mild chili, agurk, avokado og kinaradisse

Friteret rødtunge med tomatpulver, marinerede tomater med basilikum og hummerskum

Stegt gråsten kylling med blomkål, marinerede ærter, tyttebær, cremet sauce og persille olie

Udvalg af danske oste, 3 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser

Hindbær og fersken, blød karamel med yuzu, sprød karamel med lakrids og vanilie is


3 retters menu 395,-
Vinmenu 3 retter 335,-

4 retters menu 475,-
Vinmenu 4 retter 395,-

5 retters menu 525,-
Vinmenu 5 retter 455,-

Søndags menukort
søndag 12.00-16.00


Smørrebrød

Smørrebrød serveres på økologisk rugbrød, vi anbefaler 2 til 3 stykker pr person. Pris 95,- pr stk

Rugbrød med karrysild, æbler, rå løg, æg, kapers, dild og karse
Rugbrød med stegt sild med sennep, syltede rødløg, kapers og dild
Rugbrød med økologisk hønseæg og rejer, citronmayonnaise, dild og karse
Rugbrød med avocado, rygeostcreme, dild, lime, olivenolie og marinerede rejer
Rugbrød med røget laks fra Fanø, gedefriskost og sylted fennikel med hyldeblomst og dild
Rugbrød med friteret rødspætte, remoulade, rå gulerod, dild og eddikepulver
Rugbrød med friteret rødspætte og rejer, citronmayonaise, rå gulerod, dild og eddikepulver (tillæg 20,-)
Rugbrød med ”kylling Danoise” rabarberkompot, syltede agurker og kartoffel chips
Rugbrød med hønsesalat og svampe, æbler, bladselleri, persille og sprød ventrèche
Rugbrød med roastbeef, høvlet peberrod, agurkesalat, ristet løg, pickles og persille
Rugbrød med kalvetatar, rå rødbede, peberrodsmayo, syltet agurk og æggeblomme (fersk)

Ost & Dessert


Udvalg af danske eller europæiske oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 135,-
Lagkage med hindbær, kagecreme og flødeskum 75,-
Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vanilie is 100,-
Hindbær og fersken, blød karamel med yuzu, sprød karamel med lakrids og vanilie is 100,-
Syltede rabarber, fåremælksyoghurt, yoghurt sorbet med blomsterhonning og lime 100,-
Kransekage 50,-
Chocolate chip cookie 25,-
Blandet sødt til kaffen, 6 stykker 65,-

Drikkevarer

Kolde drikke
Sodavand 38,-
Most fra Møn 40,-
Filtreret vand med og uden brus 30,- per pers.
Lille Fur fadøl 25 cl (Pilsner el. Classic) 35,-
Lille Sommer ale fadøl 25 cl 40,-
Stor Fur fadøl 40 cl (Pilsner el. Classic) 60,-
Stor Sommer ale fadøl 40 cl 70,-
Flaske øl fra Møn. IPA, Brown ale, Hvede, Nordguld 55,-

Varme Drikke
Økologisk kaffe fra Kontra, 45,- pr person
Alt kaffe laves med enkelt shot, ekstra shot 10,-
Caffe latte 40,-
Cappucino 40,-
Espresso 30,-
Macchiato 35,-
Cortado 35,-
Irish coffée 90,-
The fra Perch 45,-
Varm chokolade med flødeskum 65,- serveres kun om søndagen

Rosévin

Vinkortet er under opdatering

Hvidvin

Vinkortet er under opdatering

Rødvin

Vinkortet er under opdatering

Dessertvine

Vinkortet er under opdatering

Øvrige drikkevarer

Kolde drikke
Sodavand og limonade 25cl. 32,-
Most fra Naturfrisk 25cl. 35,-
Mineralvand 1l./25 cl 1l. 60,-/30,-
Lille Fur fadøl (Pilsner eller Classic) 25 cl. 35,-
Lille Fur Sæson fadøl 25 cl. 40,-
Stor Fur fadøl (Pilsner eller Classic) 40 cl. 65,-
Stor Fur Sæson fadøl 40 cl. 70,-
Fur flaskeøl (Frokost, Hvede eller Renaissance) 50cl. 65,-

Snaps
Orangeriets valnødde snaps 3cl. 45,-
Orangeriets Solbær snaps 3cl. 45,-
Orangeriets Citron/ingefær snaps 3cl. 45,-
Orangeriets Krondild snaps 3 cl. 45,-
Aalborg Export akvavit 3 cl. 45,-
Lysholm Linie akvavt 3cl. 45,-
Aalborg porse akvavit 3cl. 45,-
Aalborg Taffel akvavit 3cl. 45,-
Aalborg Nordguld akvavit 3cl. 45,-
Brøndum akvavit 3cl. 45,-
O.P. Anderson akvavit 3cl. 45,-

Nytårsaften 2018 på Orangeriet

Vi har tænkt på alt fra start til slut og kreeret en flot nytårsmenu med tilførende vine. 
Vi har lagt masser af Champagne på køl og pyntet  restauranten op efter alle kunstens regler. 
Vi åbner dørene kl.18.30 og siger tak for i aften og ønsker godt nytår kl. 23.00 

Reservationer kan foretages på


Reservation

Reservationer under 9 personer bedes foretages via:



Reseervationsbetingelser

Reservationer på over 9 personer bedes foretages på mail@restaurant-orangeriet.dk

Åbningstider

Frokost
Mandag til lørdag 11.30-15.00

Aften
Mandag til lørdag 18.00-22.00

Søndag
Smørrebrød 12.00-16.00

Der er mulighed for at nyde en kop kaffe eller lignende i vores kaffestue mellem frokost og aften.



Selskaber

Vi tager gerne imod både større og mindre selskaber til både frokost og middag.

Vi tilbyder også at afholde private selskaber hvor restauranten og terrassen lejes eksklusivt.

 

Chambre separé

Vores lokale på 1. sal er perfekt egnet til både mindre selskaber eller møder i en hyggelig og privat atmosfære, og har plads til op til 16 personer.

 

Bryllup

Vi har stor erfaring med afholdelse af bryllupper. Vores smukke sal og terrassen i Kongens have er den ideelle ramme for en bryllupsfest.

Vi tilbyder en udsigt der er fantastisk året rundt og naturligvis et gastronomisk niveau der matcher de romantiske omgivelserne.

Vi kan have op til 70 personer siddende i vores glassal og tilbyder alternativt at sætte telt op på terrassen og dermed give mulighed for et endnu højere antal gæster.

 

For yderligere information og reservering af restauranten kontakt os venligst på mail@restaurant-orangeriet.dk

The Garden Café ved Rosenborg slot

Vi har åbnet en hyggelig café på slotspladsen foran Rosenborg slot og har her mulighed for at afholde mindre selskaber hele året . Der er 25 siddepladser .

Cafeen ligger i idylliske rammer på slots området og har en stor terrasse og fantastisk udsigt.

For yderligere information og reservering af caféen kontakt os venligst pr mail på mail@thegardencafe.dk


Gavekort

Det er nu muligt at bestille et gavekort til Restaurant Orangeriet online.

Tryk på nedenstående for at bestille gavekortet.



Kontakt

Restaurent Orangeriet Kongens Have
Kronprinsesse 13
1306 København K.

Tlf. +4533111307

mail@restaurant-orangeriet.dk

Instagram



Velkommen

Midt i byen og alligevel omringet af smukke gamle træer og grønne plæner har vores restaurant til huse i den smukke  gamle bygning på kanten af Kongens have.

Vi har skabt en moderne og elegant restaurant i de romantiske rammer. Inspireret af det danske og klassiske europæiske køkken byder vi på både frokost og middag af høj standard i en afslappet og stilfuld atmosfære, i enten glassalen med udsigt over haven, eller på vores store hyggelige terrasse.

Vi glæder os til at se jer på Orangeriet i Kongens have