top of page



Aften menukort
torsdag - lørdag 18.00 - 22.00

Snacks

Ristede mandler med røget salt og enebær 50,-
Syltede oliven med rosmarin og timian 50,-
Umodne ferskner i olivenolie 50,-
Krydret tun i olivenolie med brød 70,-

Ansjoser i olivenolie med brød 70,-
Hvide ansjoser i kryddereddike med brød 70,-
Gillardeau øster naturel med citron, pr. stk. 45,-


Aperitif
Champagne Brut, Fréderic Malétrez 145,-
Kirr Royal 145,-
Cremant rosé 105,-
Aperol spritz 95,-
Lillet rosé tonic 95,-
Vermouth tonic 95,-
Dry Martini cocktail 115,-
Negroni 115,-
Hendricks gin & tonic 115,-
Espresso Martini 115,-


Orangeriets Aftenmenu

Friteret rødspætte med tomatpulver, tomatsalat med sort oliven og urteemulsion

-

Kulmule bagt med smør, dampede asparges, muslingsauce med ramsløgsolie

-

Stegt kylling med timian og mild hvidløg, spidskål, nye kartofler og cremet hønse sauce

-

3 slags ost serveret med syltet abrikos og ristet rugbrød

-

Mazarin kage med bagt citron, yoghurt sorbet, syltede rabarber og citrus urter

3 retter 475,-   vinmenu 375,-
4 retter 565,-   vinmenu 485,-

5 retter 655,-   vinmenu 595,-


Orangeriet A la Carte

Gillardeau østers 6 stk med ristet brød, citron og sherry vinaigrette med skalotteløg 215,-
½ kogt hummer naturel, serveret med ristet brød, marineret salat og mayonnaise 195,- 
Gratineret gedeost med marineret salat, syltede valnødder, rosiner og krydderurter 185,-

Dampede hvide asparges med sauce mousseline og marinerede sommer urter 195,-

-
Rødtunge grillet på ben, glaserede grøntsager, citron, brunet smør, kapers og persille 325,-
Rørt tatar med urter, skalotteløg og æggeblomme, grøn salat med vinaigrette og fritter med mayo 235,-
Confit de Canard, knuste kartofler med løvstikke og skalotteløg, salat med senneps vinaigrette 225,-

Pommes frites med mayonnaise 65,-
tomatsalat med sennepsvinaigrette 65,-


Ost & Dessert

Udvalg af oste, 4 forskellige, ristet rugbrød, knækbrød og syltede abrikoser 185,-
Chokolade fondant med orangekaramel, nøddekrokant og vaniljeis 125,-

”Eton Mess” marinerede sommerbær med creme Chantilly, sprød marengs og vaniljeis 125,-

Mazarin kage med bagt citron, yoghurt sorbet, syltede rabarber og citrus urter 125,-

Affogato, dobbelt espresso med vaniljeis 75,- 
Petit four 5 stykker 70,-


Vi har desværre ikke mulighed for at dele regningen i flere betalinger, og beder derfor om at der bliver afregnet samlet.

Orangeriet_logo_tree.png

se printvenlig version

bottom of page